Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Novinky
04.05.2022
Pozastavení e-shopu
Vážení zákazníci, z důvodu velmi častých změn cen, sortimentu a dodacích podmínek ze strany výroců jsme nuceni pozastavit provoz e-shopu na těchto str... číst celé
08.10.2019
Nové Full Spectrum přechodové ND MPTV filtry Schneider
Nové filmařské přechodové filtry Schneider-Kreuznach MPTV Graduated FSND budou dostupné od ledna 2020 v rozměrech 4“x5.65” a 6.6“x6.6” ve variantách s... číst celé
07.10.2019
Workshopy s fotografickými filtry na FOTOŠkoda Fest
Pokud se chcete dozvědět, jak správně a efektivně používat fotografické filtry a jak si nejlépe a nejbezpečněji vyčistit fotoaparát včetně čipu, přijď... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce, workshopy a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc.

Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Obscura Group s.r.o., se sídlem Horní Meziříčko 28, IČ 26085747, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích , oddíl C, vložka 13140(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@obscura.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce, workshopy a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Horní Meziříčko 28

37853 okr. Jindřichův Hradec

Map
Kontakty
Radek Plíhal
Radek Plíhal
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz